Beeld © Linelle Deunk/KRO NCRV

Eind goed al goed in Boer zoekt Vrouw

10 mei 2020 22:07

Het zag er slecht uit voor de boeren (en de kijkers) op liefdesgebied na de city trips van afgelopen week in Boer zoekt Vrouw, maar de reünie in de laatste uitzending van dit seizoen maakte een hoop goed. Er blijkt namelijk toch nog wel échte liefde te zijn opgebloeid, tegen alle verwachtingen in.

"Dan kies ik toch echt wel voor jou"

De lange afstand is gelukkig toch geen probleem geworden tussen dreamcouple ‘Bastiaan en Miou’, want ook al werd er een hoop gezoend en geknuffeld tijdens de city trip, de discussie over zij in Frankfurt en hij in Zeeland bleef elke keer ongemakkelijk. Maar het stel heeft het gered, want tijdens de reunie-uitzending schoven ze hand-in-hand en nog steeds dolverliefd aan bij Yvon Jaspers. Het stel is er nog niet helemaal over uit hoe ze verder gaan qua samenwonen, maar Milou is wel overtuigd van hun liefde. “Als ze mij nu een mes op de keel zetten dan kies ik toch wel echt voor jou.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boerin Steffi en Roel: 'Alle hoop gevestigd op één BzV-stel'

En waar de fans toch wel echt van wakker lagen, waren Jan & Nienke. De liefde was er zo snel, maar leek tijdens de city trip ook weer zo snel te verdwijnen. Gelukkig hebben de twee elkaar uiteindelijk toch weer gevonden. Jan: “Toen we uiteindelijk weer terug waren, ging het vanaf dag een weer goed. Nienke: “Wij zeggen ook wel eens dat het als voorbestemd voelt, en dat klopt gewoon.” Nienke is inmiddels regelmatig op de boerderij van Jan te vinden en volgens Yvon ‘genieten ze van elkaars gezelschap’. Of zoals Jan zei: “Het past precies!” Het stel denkt zelfs al over samenwonen. Eind goed, al goed.

 

Zien we überhaupt nog een vleugje romantiek in Boer zoekt Vrouw?

02:34

De andere boeren hadden helaas minder geluk. Annemiek zoekt nog vooral zichzelf, de nuchtere Geert heeft inmiddels contact met ene ‘Wendy, en de grote vriendelijk GJ appt inmiddels weer met Jacqueline, dé vrouw die hij niet gekozen had. Kortom, voor hen is het liefdesavontuur nog niet voorbij.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!