Beeld © Warner Bros

Dit is 'm: de Bachelorette-harem van Gaby Blaaser

11 mei 2020 10:00

Vanaf 20 mei is te zien hoe Gaby Blaaser (33) op zoek gaat naar de ware liefde. In 'De Bachelorette' doen maar liefst achttien mannen een poging om het hart van Gaby te veroveren.

"Deze bijzondere vorm van daten heb ik als heel speciaal ervaren"

Gaby zelf is door het dolle heen dat haar jacht naar de liefde vanaf 20 mei te zien is op Videoland. "Iedereen kan zien hoe mooi dit intense avontuur voor mij en de achttien mannen heeft uitgepakt."

Honderden mannen hebben zich aangemeld, in de leeftijd van 24 tot en met 41 jaar. Daar zijn uiteindelijk achttien mannen uit geselecteerd. Eén van hen is de 41-jarige André, die professioneel cocktailshaker is. Hij omschrijft zichzelf als een lieve, geduldige man, met ambities. 

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

De Bachelorette met Gaby Blaaser vanaf 20 mei te zien

Ook de 24-jarige Chris, uit Venlo, ziet Gaby wel zitten. Hij is personal trainer en sport zelf ook nog eens zo'n vijf tot zes keer per week. Voor zijn toekomstige vriendin heeft hij alles over, zegt hij. 

 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gaby Blaaser op zoek naar droomman in De Bachelorette

Voor de 27-jarige Wesley is dit avontuur veel makkelijker dan online daten. Hij heeft namelijk niets met Tinder. De vliegtuigmotormonteur stapt veel liever nog gewoon op iemand af.

De zoektocht naar Gaby's liefde vindt plaats in Zuid-Afrika. Presentator Rick Brandsteder helpt haar met de zoektocht naar de ware liefde.

Gaby blikt in ieder geval al terug op een geslaagd avontuur. "Deze bijzondere vorm van daten heb ik als heel speciaal ervaren. Het was meer dan ik vooraf had durven dromen: de romantische locatie, het enthousiasme van de mannen en de geweldige dates. Het was een écht sprookje dat me voor altijd zal bijblijven." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yes! Gaby Blaaser maakt acteercomeback

Dit zijn de eerste beelden.

De eerste betoverende beelden van De Bachelorette

01:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!