Beeld © Warner Bros.

Dit is wanneer nieuwe show van Big Bang Theory-sterren komt

12 mei 2020 01:58

De nieuwe sitcom van Jim Parsons en Mayim Bialik gaat in de winter van 2021 van start op de Amerikaanse zender 'Fox'. De twee producenten gingen samen met het project aan de slag nadat ze jarenlang stelletje Amy en Sheldon speelden in 'The Big Bang Theory'.

De nieuwe show is gebaseerd op de BBC-serie Miranda, geschreven door comedian Miranda Hart, die ook de titelrol speelt. De comedy gaat over een sociaal onhandige vrouw die een fopwinkel runt. In de Amerikaanse versie gaat Bialik de hoofdrol spelen. Zij heet Carla en opent een kattencafé.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Bang Theory-acteur Johnny Galecki voor het eerst vader

De serie van Mayim en Jim zou in eerste instantie Carla gaan heten. Bij de presentatie van de programmering van Fox maandag, stond de comedy echter op de planning onder de titel Call Me Kat. De show zou eigenlijk in het najaar al te zien zijn, maar vlak voordat de opnames van de pilot van start zouden gaan werd de productie gestaakt in verband met het coronavirus.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Big Bang-acteur werkt aan serie die lijkt op Big Bang Theory

Volgens The Wrap zijn ook Swoosie Kurtz, Kyla Pratt, Cheyenne Jackson en Leslie Jordan gestrikt voor Call Me Kat. Producent Jim is voor zover bekend niet te zien in de serie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!