Beeld © Linelle Deunk/KRONCRV

Geven BzV-Annemiek en Erik hun liefde een tweede kans?

12 mei 2020 10:30

Er was wel degelijk een vonk tussen Annemiek (25) en haar logé Erik in 'Boer zoekt Vrouw', maar die liep op niets uit vanwege de grote afstand tussen hun bedrijven. Dat brak de harten van de kijkers, maar er líjkt licht aan het einde van de tunnel te zijn...

"We bellen regelmatig"

De seizoensfinale van Boer zoekt Vrouw maakte duidelijk dat Annemiek ook na de opnames de liefde niet heeft gevonden. De boerin vertelde emotioneel aan presentatrice Yvon Jaspers hoe moeilijk ze het heeft gehad. Maar inmiddels lijkt het beter te gaan, zo blijkt uit een interview met Annemiek op de site van de show. Bovendien heeft ze haar potentiële vriend Erik nog een kans gegeven. "Ik vind hem heel leuk", geeft ze toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-einde heeft er 'flink ingehakt' bij Claudia de Breij

"Ik heb nog wel contact met Erik", vertelt ze. "We bellen regelmatig." Maar of dat ergens toe leidt? Annemiek 'weet dat het uiteindelijk niks was geworden'. "We hadden het er laatst samen nog over, we zien elkaar echt als vrienden. Gewoon gezellig." Het lijkt er dus op dat de kijkers alsnog hun hoop op een relatie tussen de twee aan de kant moeten schuiven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Willem dankzij BzV tóch aan de vrouw

Eén van de redenen dat Annemiek en Erik hun liefde geen kans wilden geven, was de voornoemde afstand tussen hun bedrijven. Volgens de boerin zou ze het echter 'niet erg' vinden 'om eerst te latten' in een nieuwe relatie. "Het is voor mij wel belangrijk dat hij op termijn hierheen kan verhuizen. Ik ben nog jong zat, dus ik wil prima twee, drie jaar latten. Dat vind ik helemaal geen probleem. Maar hij moet op termijn wel hierheen verhuizen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BzV-makers komen met nieuwe show en zoeken kandidaten

Boer Bastiaan is wél tot over zijn over verliefd. Hij is al een tijdje samen met zijn vrouw Milou en de twee hebben het zelfs al over kinderen samen, vertelden ze aan RTL Boulevard. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!