GTST Beeld © RTL

Opnames Goede Tijden, Slechte Tijden bijna weer van start

12 mei 2020 17:24

Geen grote zomercliffhanger dit jaar bij 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Vanwege het coronavirus is de laatste aflevering al op 28 mei te zien, in plaats van eind juni. Toch hebben de makers hoge verwachtingen. Zo hopen ze volgende maand alweer op de set te staan.

Aan RTL Boulevard laat EndemolShine, het productiebedrijf dat GTST maakt, weten dat ernaar gestreefd wordt in juni de opnames te hervatten. Dat zou betekenen dat Neerlands langstlopende soap eind augustus alweer terug op de buis zal zijn met een nieuw seizoen. 

Half maart besloot RTL met producent EndemolShine om vanwege de coronacrisis het aantal afleveringen per week terug te schroeven van vijf naar vier. De soap zou zo langer door kunnen gaan ondanks dat de opnames stil liggen. Volgens acteur Cas Jansen merken de kijkers niks van de stop.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans zwijmelen weg bij sixpack-foto's GTST-hunk Alkan Çöklü

Of het coronavirus terugkomt in de nieuwe afleveringen is nog niet bekend. In de talkshow van Margriet van der Linden liet RTL-zenderbaas Peter van der Vorst weten dat die mogelijkheid er zeker is. Volgens Peter is Goede Tijden, Slechte Tijden altijd al een weerspiegeling geweest van de maatschappij en zou het niet gek zijn om de pandemie mee te nemen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goede Tijden, Slechte Tijden overweegt corona-verhaallijn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!