Beeld © Talpa/SBS6

'Vijfde seizoen Steenrijk, Straatarm in de maak'

14 mei 2020 12:20

Na vier seizoenen smullen was het eventjes niet duidelijk of er nóg een 'Steenrijk, Straatarm' aan zat te komen. Daar lijkt nu echter eindelijk duidelijkheid over te zijn.

"Gezinnen gezocht"

Al vier seizoenen lang is Steenrijk, Straatarm een kijkcijfertopper bij SBS6. Het programma waarin een rijk gezin van leven wisselt met een gezin dat geen cent te makken heeft, brengt altijd veel teweeg bij de kijkers. Op dit moment moeten de fans het nog doen met herhalingen, maar het lijkt er steeds meer op dat er nu écht gewerkt wordt aan een vijfde reeks van de serie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Spijkerman zichtbaar ontroerd in Steenrijk, Straatarm

Er staat namelijk sinds kort een oproep op de site van SBS. "Gezinnen gezocht", leest het. "We zijn op zoek naar enthousiaste gezinnen die in zijn voor een groot avontuur." Of het daadwerkelijk om Steenrijk, Straatarm gaat, staat er niet bij. Wel staat de oproep op de programmapagina en verwijst 'ie door naar alle oude afleveringen. Dat lijkt veelbelovend. Nu maar duimen dat genoeg gezinnen zich opgeven.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beide Steenrijk, Straatarm-gezinnen krijgen kritiek van kijkers

Eén van de veelbesproken momenten in Steenrijk, Straatarm is wanneer een jonge deelnemer schrikt van het grote pak geld waarmee hij samen met zijn gezin de week mag doorkomen. Je ziet het in de video hieronder. 

De herhalingen van Steenrijk, Straatarm zijn elke woensdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!