Kreeg Temptation-verleidster Romee betaald voor seks met Zach?

17 mei 2020 10:19

Meerdere keren wist verleidster Romee zich in 'Temptation Island' naast Zach in bed te nestelen. Of ze voor elke keer betaald heeft gekregen? Dat vertelt ze in een nieuwe aflevering van 'Temptation Gossip'.

"Het is geheel op vrijwillige basis"

Hoewel Romee vertelt Zach een enorm leuke jongen te vinden, speelden er niet bepaald gevoelens mee. "Ik wist dat hij best wel makkelijk beïnvloedbaar was en daar moet je op dat moment dan ook gebruik van maken. (…) Toen Zach binnenkwam, ging hij allemaal opmerkingen maken van: je bent geil. Toen dacht ik: oké, ik ga het je gewoon aandoen."

Hoewel haar missie dus geslaagd is, ziet ze daar niets van terug op haar bankrekening. "Je krijgt écht geen geld", vertelt ze. "Niet om te zoenen, niet voor je deelname, niet om seks te hebben. Het is geheel op vrijwillige basis."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zach van Temptation doet te bizarre uitspraak over bedpartners

De seks met Zach was overigens niet om over naar huis te schrijven. "Het was niet zo lang, maar ik kan het me niet heel goed meer herinneren", bekent Romee. "Ik heb het ook niet gedaan van: oké, we nemen hier de tijd voor. Meer van: ik heb een goed beeld nu."

Naderhand sloeg de paniek echter toe, toen de Temptation-babe besefte wat ze gedaan had. "Het enige waar ik aan dacht was: o mijn god, mijn ouders. Ik was helemaal in paniek en dacht echt dat het het einde van mijn leven was. Ik dacht echt: nu word ik onterfd." Maar gelukkig viel dat achteraf allemaal reuze mee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Verleiding Temptation is te groot: er gaat wéér iemand vreemd

Dat Zach vervolgens Simone de schuld gaf van hun vrijpartij, vindt ze nog altijd bijzonder. Wat Romee niet snapt, is dat Zach een slippertje begaat en vervolgens zélf in de slachtofferrol kruipt. "Er zit niet echt logica in zijn hoofd. (...) Als ik Simone was, zou ik hem zeker niet vergeven."

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!