Beeld © CBS

Voorlopig allerlaatste aflevering van The Bold nu te zien

14 mei 2020 18:21

Slecht nieuws voor de fans van de populaire serie 'The Bold and the Beautiful'. Door het coronavirus zijn de opnames van de langlopende soap vroegtijdig gestopt, en dat heeft een vervelend vervolg.

Door het coronavirus liggen de opnames van The Bold and the Beautiful al sinds maart stil, maar doordat er wel gewoon op het normale schema is uitgezonden zijn de afleveringen simpelweg op. In Amerika is er daarom besloten om een tijd lang oude afleveringen te laten zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames Goede Tijden, Slechte Tijden bijna weer van start

Ook in Nederland zorgt het voor een probleem, want de afleveringen worden ook hier dagelijks uitgezonden én bij Videoland kun je zelfs een week vooruitkijken. Op Twitter vragen mensen zich al af waar een nieuwe aflevering blijft, maar die zullen nog even geduld moeten hebben.

Want ook hier zijn we aan de laatste aflevering toe gekomen en zal het daarom nog wel even duren voordat we weten hoe het verder gaat. Het is ook nog niet bekend wanneer de opnames hervat zullen worden.  Wel komt er dag een klassieke aflevering van The Bold online bij Videoland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katherine Kelly Lang over 33 jaar als Brooke in The Bold

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!