Beeld © KRO-NCRV

Angela uit Boer zoekt Vrouw: 'Geert heeft mij voorgelogen'

15 mei 2020 14:15

Boer Geert en Angela mogen dan geen setje zijn geworden, ze zijn misschien wel een van de meest spraakmakende stellen uit ‘Boer zoekt Vrouw’ ooit. En de saga duurt maar voort, want Angela onthult dat Geert hoogstwaarschijnlijk helemaal niet eerlijk tegen haar is geweest.

"Voor mijn gevoel heeft hij mij en het programma voorgelogen"

In de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw vertelde Geert dat hij in ene Wendy de ideale vrouw heeft gevonden. Toch bleek dat niet zo te zijn, maar nu heeft hij in Ingrid toch de ware gevonden. Volgens Geert hebben ze elkaar na de opnames ontmoet op Facebook, zo vertelt hij aan De Gelderlander.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Verovert deze jongen het hart van boerin Annemiek uit BzV?

Veel wil hij niet over haar kwijt, behalve dat Ingrid in een ziekenhuis in Utrecht werkt. De twee waren nog voor het einde van de uitzendingen een stel, maar dat moesten ze natuurlijk geheimhouden. De kijker had namelijk lang de hoop dat de Angela en hij een perfect stel zouden worden, tot het ene ongemakkelijke gesprekje. Onder het genot van een kopje koffie liet Geert weten dat het tussen hem en Angela niets zou worden.

Maar nu Angela te horen heeft gekregen over de nieuwe vlam van Geert, klapt zij uit de school. “Ik was flabbergasted toen Geert zei dat ik te rustig was en hem niet kon bijhouden. Ik kon de reden niet plaatsen”, zo vertelt ze. Toen ze eenmaal thuis ontdekte dat Geert een nieuwe liefde heeft, vielen er veel dingen voor haar op z’n plek. “Al toen hij bij mij thuis kwam, had ik het idee dat er iets anders was. Hij was koeler, afstandelijker. Zeker weten doe ik het niet, maar ik vermoed dat hij haar toen al had leren kennen. Wees dan gewoon een kerel en zeg het eerlijk! Voor mijn gevoel heeft hij mij en het programma voorgelogen.” 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bastiaan uit Boer zoekt Vrouw laat Milou even links liggen

Angela en Geert zullen het hoogstwaarschijnlijk niet snel uitspreken, want de twee hebben geen contact meer. “Esther spreek ik nog geregeld en Vera heb ik aan de lijn gehad.” Boer Geert heeft naar eigen zeggen het nummer van Angela niet meer.

Bij boer Bastiaan en Milou uit hetzelfde seizoen is het inmiddels dikke mik. De twee hebben zelfs al een grote kinderwens.

Boer Bastiaan steekt kinderwens niet onder stoelen of banken

01:42

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!