Beeld © BNNVARA/Wessel de Groot/ Mark de Blok

Groen licht voor derde seizoen Oogappels

15 mei 2020 15:29

Goed nieuws voor de fans van de populaire dramaserie ‘Oogappels’. BNNVARA ziet namelijk een derde seizoen wel zitten, zo vertelde actrice Malou Gorter aan ‘Nu.nl’.

"De wil is er en ik hoop dat de mogelijkheden ook er zijn"

Volgens Malou hebben de scenarioschrijvers al opdracht gekregen om te werken aan een nieuwe reeks. In Oogappels staan vier families in een middelgrote Nederlandse stad centraal. Alle ouders hebben zo hun eigen manier van opvoeden, maar voor hen allemaal geldt dat ze de lat voor zichzelf én hun kroost heel hoog leggen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Er komt een seizoen 2 van hitserie Oogappels

Door de coronacrisis zal de serie wel de nodige aanpassingen moeten doen. Malou, die de rol van Merel Larooi op zich neemt, laat weten dat er momenteel druk gewerkt wordt aan manieren om te kunnen draaien binnen de kaders van de zogenoemde anderhalvemetermaatschappij.

"Er zitten zo veel consequenties aan vast, het is echt een puzzel. Omdat we veel intieme scènes filmen, kun je eigenlijk niet anders dan acteren als contactberoep bestempelen. Dat betekent dat we getest moeten worden. De wil is er en ik hoop dat de mogelijkheden ook er zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

BNNVARA begint met opnames serie Oogappels

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!