Beeld © Temptation Island

Laatste kampvuur Temptation Island kent geen geheimen

20 mei 2020 09:10

De ultieme relatietest zit erop. Tijdens het laatste kampvuur zien de koppels elkaar eindelijk terug en krijgen ze de kans om uitleg te geven over wat er precies gebeurd is. Ook staan ze voor een moeilijke keuze: gaan ze samen verder of alleen?

"Ik denk dat wij de laatste maanden een hele goede relatie hebben gehad, maar er zit nog heel veel oud zeer"

Zach begon heel zelfverzekerd aan Temptation Island, maar de opdracht bleek toch moeilijker dan verwacht. Hij zette als enige zijn joker in, maar trok zelf conclusies na de beelden die hij te zien kreeg. Hij heeft Simone dan ook flink wat uit te leggen.

Als de twee elkaar voor het eerst in twee weken weer zien, vertelt Zach meteen enorm teleurgesteld in haar te zijn. Wat ironisch is, want zijn vriendin is niet degene die is vreemdgegaan."Ik heb genoeg gezien wat mij niet bevalt", zet hij de aanval in. "Ik denk dat wij de laatste maanden een hele goede relatie hebben gehad, maar er zit nog heel veel oud zeer. De beelden die ik heb gezien, daarop had je totaal geen respect. Je zette mij voor schut."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waar zijn verleidsters Mambo en Nikki in Temptation Island?

Nadat ze samen de beelden van het eerste kampvuur bekijken, waar Zach zijn joker inzette, is het de beurt aan Simone. "Ik heb niet voor niks slecht over je gesproken, want je bent toch een fuckboy", haalt ze uit. "Je mag trots zijn op jezelf." Het is dan ook niet vreemd dat het stel besluit om niet samen Thailand te verlaten. 

De hereniging tussen Angela en Christian ziet er heel anders uit. De twee vliegen elkaar in de haren. "Wat is het heerlijk om te zien", spreekt presentator Rick de tortelduifjes toe. "Voor mij is dit een bevestiging dat ik hem helemaal kan vertrouwen en niet meer hoef te twijfelen aan onze relatie. Ik weet nu zeker dat we voor altijd samen blijven", vertelt Angela verliefd tegen 'haar Chris'.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Deze Temptation-verleider speelde mini-rol in Mocro Maffia

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Temptations Zach en Simone betrokken bij ernstig ongeluk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!