Beeld © ANP

Grote opluchting bij songfestivalpresentatoren: 'It's a wrap!'

17 mei 2020 00:25

Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit zijn blij dat de alternatieve songfestivalshow zaterdagavond goed is verlopen. Omdat het Eurovisiesongfestival in Rotterdam niet door kon gaan vanwege de coronacrisis was er op de finaledag in 41 landen een vervangende show te zien.

"Ik ben zo blij dat het goed gegaan is en dat er niet iets raars is gebeurd"

"Ik ben zo blij dat het goed gegaan is en dat er niet iets raars is gebeurd", zei Chantal vlak na afloop van de liveshow in het NOS Journaal. "Ik ben supertrots op ons allemaal." Edsilia noemde de show "echt zo'n groot avontuur". Zij is vooral haar medepresentatoren dankbaar. "Ik heb zoveel hulp van Chantal gehad en Jan, het was zo gezellig. Ik ga jullie missen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Officieel groen licht voor songfestival in Rotterdam in 2021

Jan vond de alternatieve songfestivalshow vanuit Studio 21 in Hilversum "fantastisch", maar ook "echt heel raar". "Met de repetities is er toch nog volk, dan zijn er toch nog mensen op de vloer. Maar nu was het echt leeg. We stonden hier met z'n drieën."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nikkie de Jager ondersteboven door vele reacties songfestivalshow

Chantal, Edsilia en Jan keren volgend jaar terug als presentatietrio van het Eurovisiesongfestival. Dat strijkt in 2021 definitief neer in Ahoy Rotterdam, maakte de NPO zaterdagavond bekend tijdens de vervangende uitzending.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!