Beeld © The CW

Dynasty keert pas weer in 2021 terug

17 mei 2020 13:49

De Amerikaanse zender The CW heeft al drie seizoenen lang succes met de reboot van de legendarische serie uit de jaren '80 over de Carringtons en de Colby’s. Afgelopen januari werd 'Dynasty' verlengd met een vierde seizoen, maar die laat voorlopig nog even op zich wachten.

Hoewel in Nederland langzaam de draad weer wordt opgepakt, liggen in Amerika nog altijd de opnames stil van veel grote series. The CW, waar onder andere Riverdale, The Flash en Dynasty te zien zijn, heeft nu een rigoureuze maatregel genomen. Naar verluid zal het vierde seizoen van Dynasty pas in het voorjaar van 2021 te zien zijn in Amerika en in Nederland waarschijnlijk nóg later.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dynasty-legende Diahann Carroll overleden op 84-jarige leeftijd

Het geduld van veel Nederlandse fans is de afgelopen tijd al flink op de proef gesteld. In het verleden konden we vrijwel meteen genieten van nieuwe afleveringen bij de streamingdienst, maar vanwege een nieuwe deal tussen Netflix en The CW liet het derde seizoen op zich wachten. Maar er gloort hoop aan de horizon: op 23 mei is de extravagantie familie namelijk weer te zien bij Netflix.

Wel zullen twee bekende gezichten verdwijnen in het nieuwe seizoen. Hun personages blijven echter wel bestaan Nicolette Sheridan keert niet terug als Alexis Carrington; die rol neemt Elaine Hendrix op zich. Ook Cristal Jennings heeft een ander gezicht gekregen. Waar eerst Ana Brenda Contreras die rol speelde, zal nu Daniella Alonso de vrouw van Blake Carrington spelen.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Gossip Girl meets Élite: dit is Netflix-serie Blood & Water

Dynasty seizoen 3 verschijnt op 23 mei bij Netflix.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!