Beeld © MTV

Hel breekt los in Ex on the Beach na leegloop villa

18 mei 2020 09:08

Dit jaar krijgen de exen in 'Ex on the Beach: Double Dutch' extra veel power. En dat zorgt voor een heleboel heisa in de toch al onrustige villa.

"Snap je niet dat ik gewoon even tijd voor mezelf nodig heb?"

De nieuwe aflevering gaat verder waar 'ie vorige week gebleven was: nieuwkomer Robin moet een van de single meiden naar huis sturen. Een lastige keuze, want hij is pas net aangespoeld. Hij twijfelt tussen Olivia en Laurence, omdat hij hen het minste heeft gesproken. Omdat zijn maatje Dennis bezig is met Olivia, besluit hij Laurence haar koffers te laten pakken.

"Het spijt me zeer", deelt hij zijn keuze mee, maar daar kan de verslagen Laurence niks mee. Als ze haar spullen pakt, barst ze dan ook in tranen uit. Ook bij de overige singles hakt haar vertrekt er flink in.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alessio van EOTB laat zich uit over tandenpoets-incident Lynn

Naast Laurence moet er zondagavond nóg iemand het veld ruimen. Nicole, de ex van Dante, krijgt bij aankomst op het strand ookextra power. De Kim Kardashian-lookalike moet haar ex óf Alessio naar huis sturen. Om een goede keuze te maken gaat ze eerst nog met de stille Alessio op date, om te ondervinden of ze met elkaar 'viben'. Blijkbaar is de klik niet sterk genoeg, want ze besluit haar ex-lover nog een tweede kans te geven. "Het is spijtig, maar het is niet anders", vertelt Alessio nuchter voor de camera.

Zijn abrupte vertrek maakt een hoop los bij Lynn, helemaal als Nicole het in haar hoofd haalt om in te trekken in Lynns slaapkamer. "Er zijn genoeg andere kamers waar je je klaar kan maken", krijgt ze dan ook naar haar hoofd. En ook Romey krijgt van Lynn de wind van voren. "Snap je niet dat ik gewoon even tijd voor mezelf nodig heb? En dat dat niet gaat in een kamer waar de persoon is die net mijn guy weggestuurd heeft. Dat kan toch niet?! Dat is toch raar?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien we deze kandidaat uit EOTB binnenkort als Temptation Island-verleider?

Ex on the Beach: Double Dutch is iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV. Krijg je er geen genoeg van? Check onze eigen serie Temptation Gossip, waarin kandidaten van Temptation Island een boekje opendoen over hun deelname.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!