Beeld © Netflix

Startdatum nieuw seizoen Undercover bekend mét eerste beelden

19 mei 2020 11:02

Het eerste seizoen van ‘Undercover’ was een regelrecht succes. Fans kijken dan ook reikhalzend uit naar het tweede - en dat wachten wordt beloond. RTL Boulevard mag namelijk de startdatum van het nieuwe seizoen bekendmaken én heeft exclusief de allereerste beelden.

"Ferry is back, so watch out"

Het tweede seizoen Undercover speelt zich een klein jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen af. Kim de Rooij (Anna Drijver) werkt bij Human Rights. Dankzij de hulp van haar ex-collega Bob Lemmens (Tom Waes) leidt haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië naar de El Dorado Ranch, een country & western manege in het Belgische achterland. Bob gaat wederom undercover en probeert ditmaal in de gratie te komen van de gebroeders Laurent en JP Berger, wapenhandelaars.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elise Schaap: 'Undercover krijgt derde seizoen'

Drugbaas Ferry Bouman (Frank Lammers) zet ondertussen vanuit de gevangenis zijn zoektocht naar de ware identiteit van de undercoveragenten Bob en Kim voort. Maar hij is niet de enige die meer over de twee te weten wil komen; ook Bobs puberdochter heeft de nodige vragen.

“Ferry is back, so watch out”, aldus Frank Lammers. “Het tweede seizoen is nog spannender, met nieuwe karakters en verhaallijnen. Ik kan niet wachten voor de fans om het te zien.” Naast de vaste cast is er ook een klein rolletje weggelegd voor Rico Verhoeven.

Lina Brouneus, Directeur Co-Production & Acquisition bij Netflix, laat weten: "Het ongekende succes van Undercover smaakt naar meer. We zijn dan ook enorm trots dat we samen met De Mensen en VRT de Vlaams-Nederlandse coproductie terugbrengen voor een tweede seizoen.” Nadat Elise Schaap eerder al haar mond voorbij sprak over een mogelijk derde seizoen, mag er ook daarover een fijne ontwikkeling vermeld worden: “Netflix heeft trouwens meer goed nieuws voor de fans: er komt namelijk een derde seizoen!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Undercover grootste hit onder Nederlandse Netflix-kijkers

Maar eerst het tweede seizoen dus. Dat is vanaf 6 september te zien op Netflix. Hier kun je ook het eerste seizoen bingen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!