Beeld © Videoland/Jean-Pierre Fourie

Gaby Blaaser breekt de eerste harten in De Bachelorette

20 mei 2020 13:53

Achttien knappe mannen liggen aan de voeten van de bloedmooie Gaby Blaaser (33). In 'De Bachelorette' gaat de actrice slash influencer op zoek naar de ware liefde. Maar wie weet haar te verleiden onder de romantische Zuid-Afrikaanse zon?

"Eén iemand bleef me bij..."

Gaby is helemaal klaar met haar roerige liefdesleven en stelt zich open voor de achttien vrijgezellen die haar hart willen veroveren. Ze hoopt in Zuid-Afrika de ware liefde te vinden. De mannen waren, net als Gaby zelf, bloednerveus. Toch was er eentje die direct het hart van de Bachelorette sneller liet kloppen, dus hem wacht een fijne verrassing: de witte roos. Die roos geeft hem het recht om Gaby mee te nemen op een romantische date. 

"Eén iemand bleef me bij", vertelt Gaby terwijl ze de spanning opbouwt. "Er is één iemand die als allereerste op de rode loper stond. Ik wil deze roos aan jou geven." De gelukkige is de 24-jarige personal trainer Jordy. Het steekt de andere mannen, want zij wilden minstens zo graag de roos van de Bachelorette krijgen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is 'm: de Bachelorette-harem van Gaby Blaaser

De mannen zijn nog niet eens van de jetlag bekomen, of er worden er alweer een paar op de eerste vlucht naar huis gezet. Tijdens een cocktailfeestje krijgen de mannen voorlopig nog één keer de kans om Gaby te imponeren. Maar met achttien mannen strak in het pak en het haar in de lak is het moeilijk indruk maken. 

De 41-jarige bartender André slaat als eerste zijn slag. Als een ware gentleman neemt hij Gaby apart om haar een drankje in te schenken én om zichzelf in de etalage te zetten. Daarna volgen ze één voor één, hoewel sommigen dat beter niet hadden kunnen doen... Waar een hoop vrijgezellen indruk weten te maken, maken anderen er een potje van met ongemakkelijke gesprekken. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser toont haar 'echte' kant in The Bachelorette

Maar is een gesprek genoeg om een rode roos te krijgen? Traditiegetrouw wordt de avond namelijk afgesloten met dé rozenceremonie en vanavond verlaten vier mannen de manor. Op de bank bij presentator Rick Brandsteder deelt Gaby haar twijfels. "Ik ben heel wat wijzer geworden. Ik vind het interessant wat ze mij vertellen, maar sommigen waren heel heftig. Dat ik denk: oh! Ben je echt zo?"

Boy hoeft zich in ieder geval geen zorgen te maken, hij krijgt de eerste rode roos. Ook Joey, Andreas, Micha, Chester, Kasper, Joep, Jordy, Jethro, Jordy (van de witte roos!), Niek, Ritchie, André en Djago mogen nog een nachtje blijven. 

Iedere woensdag bekijk je de nieuwste aflevering van De Bachelorette op Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!