Beeld © Temptation Island

Was de verleidingsdans tussen Roshina en Grigor een façade?

23 mei 2020 12:30

De geruchtenmolen rondom verleider Grigor draait al weken overuren. Hoewel hij tijdens 'Temptation Island' eerst Roshina en daarna Simone probeerde te veroveren, denken veel kijkers dat hij eigenlijk op mannen valt. "Ik snap wel dat ze dat zeggen", reageert Roshina nu in een nieuwe aflevering van 'Temptation Gossip'.

"Niets aan Temptation Island is nep"

"Grigor is op papier wel echt mijn type”, vertelt ze aan RTL Boulevard. "Maar zodra hij begon te praten en bewegen, verloor ik mijn interesse." Ze koos voor haar dreamdate dan ook niet de stylist, maar verleider Joris. Hierover vertelt Roshina: "Iedereen was een beetje afgeschreven (…) en om de verleiding last minute nog een beetje aan te gaan was dat de enige jongen."

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Iris Rulkens overtreft zichzelf met nieuwe Temptation-imitatie

Dat Grigor eigenlijk op mannen zou vallen, iets wat Karim eerder ook al aangaf, kan ze begrijpen. Toch is het volgens Roshina niet waar. "Ik vind niet dat als je vrouwelijke trekjes hebt, je meteen een andere geaardheid hebt. Het is niet aan mensen om dat te beslissen voor hem. Ik snap wel dat ze het zeggen, want hij is verzorgd en bezig met mode. Maar dat betekent niet automatisch dat je op mannen valt."

Roshina gaat verder: "Er mist heel veel context voor de kijker, maar ook voor ons tijdens het kampvuur. Dat zorgt ervoor dat de reacties anders zijn, maar niets aan Temptation Island is nep. Het is té echt."

Temptation Gossip: Roshina is gestopt met de pil

08:42
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Videobewijs dat Zach en Simone van Temptation verleden tijd zijn

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!