Beeld © ANP

Beau: 'Ik had een enorme hekel aan Albert Verlinde'

22 mei 2020 14:17

Beau van Erven Dorens (49) en Albert Verlinde (59) hebben jarenlang samengewerkt, maar de talkshowpresentator heeft 'een hekel' gehad aan zijn tv-collega. Dat vertelde Beau in zijn gelijknamige programma gisteravond.

"Chemie kan je ook hebben met iemand waar je een hekel aan hebt"

Sander Lantinga was te gast bij Beau om te praten over zijn serie over duo's. Hierin kwamen bijvoorbeeld Carlo & Irene, Bert en Ernie, Nick & Simon en Simon & Garfunkel aan bod. Ook Beau's duoschap met Albert Verlinde kwam even aan bod. Volgens Sander moet je chemie hebben als tweetal. "Ik ben het met je eens", vertelt Beau. "Maar chemie kan je ook hebben met iemand waar je een hekel aan hebt. Ik moet even aan Albert Verlinde denken." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Beau vergeet RIVM-richtlijnen in gesprek met Lil' Kleine

"Ik heb geen hekel méér aan hem. Maar ik had op een gegeven moment wel écht een hekel aan hem", verklaart Beau. "Dat werkte toch wel een beetje. In het begin vond ik hem natuurlijk fantastisch, maar daarna...(...) En dat werkte toch nog." Sander snapt dat en zal ook dit onderwerp aansnijden in zijn nieuwe show Legendarische duo's, dat vanaf 25 mei elke week om 20.55 uur te zien is op NPO3. Bekijk hieronder Beau terug, waarbij hij in de zesde minuut een uitspraak doet over Albert. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!