Beeld © Fox

Bizarre realityshow gaat op zoek naar 'ideale' spermadonor

22 mei 2020 16:50

Na 'Love is Blind', 'Too Hot To Handle' en 'Married at First Sight' zou je denken dat het niet gekker kan worden, maar niets is minder waar. In de Amerikaanse realityshow 'Labor of Love' gaat 'Sex & The City'-actrice Kristin Davis (55) op zoek naar de ideale spermadonor voor deelneemster Kristy.

"Ik denk dat veel vrouwen in dezelfde positie staan als ik"

Kristy Katzmann zoekt niet naar de liefde, maar naar een potentiële vader van haar kindje. In Labor of Love zien we haar in haar zoektocht naar de perfecte spermadonor tussen de 15 mannen die zich hebben opgegeven voor het programma. Met Sex & The City-actrice Kristin aan het hoofd als presentatrice ging de serie gisteren in première in Amerika en heeft heel wat losgemaakt. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby Blaaser breekt de eerste harten in De Bachelorette

"Ik denk dat veel vrouwen in dezelfde positie staan als ik", legt Kristy uit over haar keuze om mee te doen aan het programma. "Het lijkt misschien absurd, maar het is heel herkenbaar." Tijdens de eerste aflevering gaat ze op bezoek bij een vruchtbaarheidsspecialist en wordt ze geïntroduceerd aan de 15 potentiële papa's. Het wordt nog gekker: de mannen denken dat ze op zoek gaan naar de liefde, maar er zijn om een gezin te starten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Love Is Blind-sterren kenden elkaar al vóór de show

Mocht er toch liefde ontstaan tijdens het programma, kan Kristy alsnog een relatie aangaan met één van de mannen. Uit de trailer wordt wel duidelijk dat 'liefde optioneel is, maar een bevalling noodzakelijk.' Of en wanneer Labor of Love in Nederland te zien zal zijn, is vooralsnog onduidelijk. Gaby Blaaser is wel op zoek naar liefde in haar programma The Bachelorette, wat vanaf nu te zien is bij Videoland. Je ziet er alles over in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!