Beeld © CBS Paramount

Uitgestelde Gossip Girl spin-off is slecht nieuws voor fans

23 mei 2020 11:45

De spin-off van de populaire serie 'Gossip Girl' laat nog even op zich wachten. De reboot zou in het najaar verschijnen op HBO Max maar dat is vanwege de coronapandemie uitgesteld tot volgend jaar, meldt 'Vulture'.

De opnames van de nieuwe serie waren nog niet van start gegaan. De cast en crew zaten volgens HBO Max-directeur Kevin Reilly in de pre-productiefase en waren klaar om van start te gaan. De afleveringen zijn nu op zijn vroegst in 2021 op de streamingdienst te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilarische blunder in Gossip Girl gaat viral

Gossip Girl was van 2007 tot en met 2012 te zien en draaide om een groep rijke tieners op een privéschool in New York. De hoofdrollen werden vertolkt door Blake Lively, Penn Badgley, Leighton Meester, Chace Crawford en Ed Westwick.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nóg meer castleden reboot Gossip Girl onthuld

De nieuwe serie speelt zich acht jaar na het origineel af en laat zien hoe het tienerleven in de Amerikaanse miljoenenstad het afgelopen decennium is veranderd. Kristen Bell keert terug als de mysterieuze verteller maar verder ziet een groot deel van de cast er anders uit. Zo krijgt Emily Alyn Lind een van de hoofdrollen en zijn ook Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat en Zion Moreno te zien.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!