Beeld © KRO-NCRV

Kijkers smelten weg bij lovestory Herman en Fleur uit BzV

25 mei 2020 08:02

Nu het meest recente seizoen van 'Boer zoekt Vrouw' erop zit, wordt de kijker getrakteerd op heuse specials. Deze week zien we het succesverhaal van Fleur en Herman, die vanwege het coronavirus niet bij elkaar kunnen zijn.

"We zijn nog steeds heel blij met elkaar"

Toen Fleur in 2016 meedeed aan Boer zoekt Vrouw woonde Herman al met zijn ouders in Frankrijk, zo'n tweehonderd kilometer ten zuiden van Parijs. Inmiddels zijn de twee al ruim drie jaar samen en Fleur heeft zelfs plannen om te emigreren, maar het coronavirus gooit roet in het eten. "Ik wil het risico gewoon niet nemen", vertelt Fleur.

Fleur heeft altijd geweten dat ze wellicht naar Frankrijk moest emigreren door haar deelname aan het programma. "Dat vroeg mijn moeder ook, of ik het wel doorhad. Maar ik voel me echt thuis daar."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Angela uit Boer zoekt Vrouw: 'Geert heeft mij voorgelogen'

Na ruim drie jaar fladderen de vlinders nog altijd als nooit tevoren. "Ik word nog steeds blij van Herman", zegt ze glunderend. Ook Herman heeft nog steeds die bijzondere gevoelens. "Ik ben wel altijd blij als Fleur het pad op rijdt. We zijn niet meer in de eerste week van de liefde, maar we zijn nog steeds heel blij met elkaar", zegt hij.

Binnenkort gaat Fleur naar Frankrijk om écht te emigreren. Ze laat daar veel voor achter: haar paard, haar succesvolle baan als docent en haar familie. Toch heeft ze het er wel voor over. "Liefde overwint alles. We gaan er gewoon voor. Het zit goed tussen ons en we zien het allemaal wel."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Bastiaan uit Boer zoekt Vrouw laat Milou even links liggen

De kijkers van Boer zoekt Vrouw vinden het verhaal van Fleur en Herman prachtig. Ze smelten er bijna bij weg.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!