Beeld © ANP

Marieke Elsinga maakt comeback bij RTL Boulevard

25 mei 2020 13:43

Maar liefst tien weken lang was het Vivienne van den Assem (36) die RTL Boulevard presenteerde de afgelopen periode. Door het coronavirus en de daardoor getroffen maatregelen stond ze al die tijd naast Luuk Ikink (37), maar daar komt nu verandering in. Vanaf vandaag zwaait Marieke Elsinga (33) weer met de RTL Boulevard-scepter.

"Mis je nu al"

Op Instagram deelt sidekick Luuk een foto van zichzelf en Vivienne. 'Vanaf volgende week na tien weken niet meer met Vivienne aan de de desk', schrijft hij. 'Dat wordt afkicken.' Toch hoeft Luuk niet al te lang af te kicken, want over vier weken staat Vivienne weer paraat. 'Mis je nu al', schrijft Vivienne in de reacties.

Vivienne en Luuk kunnen rekenen op positieve reacties. 'Well done', laat oud Boulevard-presentator Beau van Erven Dorens achter in de reacties. Ook Jim Bakkum is positief. 'Wat een team jullie!'

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Marieke Elsinga deelt nummer één beauty-irritatie

Maar vanaf vanavond is het dus aan Marieke om Nederland weer op de hoogte te brengen van het laatste entertainment-, crime- en royaltynieuws.

Marieke, die al die tijd wél samen met Mattie Valk de ochtendshow op Q-music presenteerde, heeft er in ieder geval weer veel zin om weer achter de desk te staan. 'Ben benieuwd hoe vaak ik jou Mattie noem en jij mij Vivienne', reageert ze onder Luuks foto.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!