Beeld © ANP

Angela Groothuizen vreest voor haar toekomst op tv

26 mei 2020 16:01

Het zijn onzekere tijden, ook voor Angela Groothuizen (60). De presentatrice vertelt in het YouTube-programma 'Keurantaine' met Eddy Keur dat ze nog niet zeker weet of ze wel weer op televisie verschijnt en dat heeft alles te maken met de coronacrisis.

"In de huidige crisis weet ik niet wat ze gaan doen"

Publiekslieveling Angela maakt zich zorgen over haar toekomst. De presentatrice is namelijk bang dat haar contract niet verlengd wordt, stelt ze in Keurantaine. "Ik ben niet in vaste dienst bij RTL, maar ik heb wel een contract", legt ze uit in de video. "Je hoort mij dan ook niet klagen." Toch is ze angstig. "Dat contract loopt tot het eind van het jaar en in de huidige crisis weet ik niet wat ze gaan doen." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen weet kijker Five Days te raken

Ze heeft al wel een idee hoe het eventueel wel opgelost kan worden. "Ze zullen dan misschien op projectbasis verder willen, maar dat is prima", aldus Angela. Op dit moment heeft ze ook geen lopende programma's, omdat alle opnames stil liggen. Maar dat betekent niet dat ze stilzit. "Theater doe ik zelfstandig en ik ben ook trouwambtenaar. Ik trouw af en toe iemand", verklaart ze. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angela Groothuizen terug op The Voice-nest

Dat Angela vele kijkcijferkanonnen op haar cv heeft staan, is wel duidelijk. De presentatrice dook vorig jaar nog in het leven van de Amish in Ver van Huis, zoals te zien is in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!