Beeld © RTL/William Rutten

Chantal Janzen presenteert derde seizoen Oh, Wat Een Jaar!

26 mei 2020 15:41

Chantal Janzen (41) is de nieuwe presentatrice van het RTL-programma 'Oh, Wat Een Jaar!' Dat heeft RTL vandaag bekendgemaakt. Chantal is niet het enige nieuwe gezicht in het programma. Ook Carlo Boszhard (50) maakt zijn opwachting. Hij is samen met Ruben Nicolai (45) teamcaptain.

"Ik kan niet wachten"

Chantal heeft ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur. Ze is dan ook blij dat zenderbaas Peter van der Vorst haar gevraagd heeft om het programma te presenteren. "Een show waarin mijn liefde voor zang, dans en presenteren samenkomt is niet alleen een prachtig vooruitzicht, maar ook een logische stap in mijn carrière bij RTL. Ik kan niet wachten om er samen met Ruben en Carlo een geweldig feest van herkenning voor de kijker van te maken."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Chantal Janzen over awkward moment met Graham: 'Niet onze fout'

Ook Carlo verheugt zich erop om weer televisie met Chantal en Ruben te maken. "Heerlijk! Juist in deze tijd denk ik dat onze kijkers op zoek zijn naar dit soort programma’s waarin wij terugkijken naar de jaren waarin het leven nog zo gewoon was", aldus Carlo.

Peter van der Vorst is uitermate blij met deze gezichten voor Oh, Wat Een Jaar! "Ik ben ontzettend blij dat Chantal ja heeft gezegd. In dit sterke en vrolijke format komen al haar talenten tot hun recht", zegt hij. "Daarnaast weet ik zeker dat zij in staat is om de enthousiaste captains Ruben en Carlo een beetje in toom houden."