Beeld © RTL/Videoland

Willibrord Frequin verklapt in het geheim te zijn getrouwd

26 mei 2020 20:50

Willibrord, Barrie, Gerard, Peter en reisleidster Katja ronden in ‘Beter Laat Dan Nooit’ hun reis door Mexico af en belanden in Cuba. In de meest recente aflevering verklapt Willibrord Frequin dat hij enkele maanden voor de opnames in het geheim is getrouwd.

"Ik schijn een baasje te zijn"

Het reisgezelschap grijpt de gelegenheid aan om een boottochtje te maken en walvissen te spotten. Tijdens het tochtje ziet Willibrord een bekend cruiseschip. “Daar heb ik nog op gevaren. Het was een romantische cruise.” Als Katja vraagt met wie hij daar was, onthult de voormalige presentator dat hij enkele maanden geleden getrouwd is. “Half jaar geleden. We wilde de pers er niet bij hebben”, vertelt hij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ontroerende speech van Peter Faber in Beter Laat Dan Nooit raakt kijker

Het is het vierde huwelijk voor Willibrord. Oorspronkelijk zou hij in 2012 al voor de vierde keer in het huwelijksbootje stappen met zijn vriendin Gesina, maar daar zag hij toch vanaf. Nu is hij alsnog overstag gegaan en is hij gelukkiger dan ooit. “Ik ben heel anders geworden als echtgenoot. Veel meer rekening houden met je vrouw, dat is al heel wat voor mij”, vervolgt hij. “Ik schijn een baasje te zijn.” Willibrord vertelt dat hij niet zonder een vrouw in zijn leven kan. “Mijn vorige relatie ging uit, en ik ging weer op jacht.”

Beter Laat Dan Nooit is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op RTL4 en vooruit te kijken bij Videoland. De heren blikken in de video hieronder alvast vooruit op hun avontuur met Katja. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers smelten weg bij 'opa' Gerard tijdens echo in Beter Laat Dan Nooit

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!