Beeld © NPO

Hoe gaat het nu met 'onbeschofte' Emma uit Dream School?

27 mei 2020 09:19

In de laatste aflevering van 'Dream School' blikken de leerlingen terug op hun periode onder de vleugels van rector Eric van 't Zelfde en mentor Lucia Rijker. Eén van de opvallendste kandidaten liep altijd in haar dekentje rond. Hoe gaat het nu, zeven maanden later, met Emma?

"De verandering is pas gekomen, omdat ik de afleveringen heb gezien"

Onder de harde façade van Emma zit een heel gevoelig meisje. Hoewel menig kijker er van tevoren misschien een hard hoofd in had, lijkt Emma toch op het rechte pad te komen. Na haar deelname werkte ze fulltime tot de coronacrisis. Inmiddels is ze met haar vriend hard op zoek naar een eigen woonruimte. Maar dat is nog niet alles, want Emma wil zich ook graag inzetten voor de zorg. Het liefst begint ze zo snel mogelijk aan een opleiding.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dream School-kijkers zijn onbeschofte Emma helemaal zat

"Ik geloof niet dat ik mij 100% heb ingezet", biecht de leerling zeven maanden later op. "Op dat moment dacht ik vaak dat ik gelijk had, ook al had ik dat niet. De verandering is pas gekomen, omdat ik de afleveringen heb gezien." De negatieve houding die ze vaak had, is helemaal niet de uitstraling die ze wil hebben. 

De kijkers thuis zijn onder de indruk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!