Beeld © Temptation Island

Arda van Temptation Island woont al samen met déze verleidster

27 mei 2020 18:01

Elke moest op 'Temptation Island' bewijzen dat ze te vertrouwen was met een glaasje op, maar het bleek al snel dat juist Arda moeite had om de verleiding te weerstaan. Het kwam dan ook voor niemand als een verrassing dat het koppel niet langer samen is. Arda heeft zelfs alweer een nieuwe vlam met wie hij het heeft over trouwen en kinderen krijgen!

"Dan merk je pas wat voor een topvrouw het is en dan gaat het heel snel"

Zowel verleidster Eline, als Amber wisten het hart van Arda flink op hol te doen slaan. Hoewel Eline haar klauwen als eerste in hem wist te zetten en zelfs meerdere malen met hem het bed deelde, kwamen ze al voor het laatste kampvuur tot de conclusie dat het slechts een vakantieliefde was. "Ik was één van de enige jongens die volledig de temptation aanging”, blikt Arda terug in de laatste aflevering van het seizoen. 

En dat had Elke niet zien aankomen. "In Temptation was Arda heel anders en niet zoals ik hem in België ken", vertelt ze enkele maanden na de ultieme relatietest voor de camera. Maar terwijl Elke haar dagen in Thailand doorbrengt met huilen, leggen Amber en Eline Arda constant het vuur aan de schenen. "Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik niet meer dacht aan mijn relatie met Elke", aldus de spierbundel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Híerdoor is Elke van Temptation Island zoveel afgevallen

Eenmaal terug in België is het hoofdstuk voor hem dan ook afgesloten. Lang single is hij echter niet geweest. Arda: "Ik heb een nieuwe persoon ontmoet. Niet echt nieuw-nieuw; het is iemand die ik al kende. Zij heeft me toch wel goed geholpen met alles te verwerken en alles op een rijtje te zetten", spreekt hij verliefd, terwijl er een mysterieuze dame aan komt lopen - die even later verleidster Amber blijkt te zijn. "Dan merk je pas wat voor een topvrouw het is en dan gaat het heel snel."

En met snel bedoelt hij ook snel, want de tortelduifjes wonen al samen en hebben het zelfs al over trouwen en kinderen! "Ik zie dat ik bepaalde dingen die ik hiervoor miste, terug zie bij haar. En dat waren ook de dingen die me wat tegenhielden in mijn vorige relatie (…) alles wat ik heb met Amber, ligt meerdere lagen boven wat ik had met Elke."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Relatie Zach en Simone van Temptation Island is ongezond'

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!