Beeld © Temptation Island

Karim liet Roshina na Temptation Island alsnog in de steek

28 mei 2020 07:02

Voor tortelduifjes Karim en Roshina begon de echte relatietest pas ná 'Temptation Island'. Karim vertrok namelijk alleen naar Curaçao, waar hij aan de slag kon gaan als personal trainer. Dat wordt duidelijk in de laatste aflevering van het seizoen, waarin de stelletjes terugblikken op hun avontuur.

"Een relatie is gewoon een full-time job"

Natuurlijk wisten we dit al lang, want eerder doken er foto's op van de tortelduifjes samen op vakantie. Karim bevestigde in een aflevering van Temptation Gossip al dat de twee inderdaad samen op het eiland waren, maar deed toen nog geheimzinnig over de stand van hun relatie.

Inmiddels mag iedereen weten hoe verliefd hij is op zijn meisje. "Het vertrouwen in onze relatie heeft een grote sprong gemaakt. Natuurlijk zijn er dingen waar we aan moeten werken, want een relatie is gewoon een full-time job", blikt hij terug in de laatste aflevering van Temptation Island.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze Temptation Island-verleidster schittert op cover Playboy

"Roshina is het gewoon voor mij en als het goed gaat, en we hebben die issues niet meer die we achter ons hebben gelaten op Temptation, dan is het gewoon voor mij de ideale relatie.” 

Ook Zach deed een boekje open over zijn deelname aan het programma. Je ziet zijn aflevering van Temptation Gossip in de video hieronder. 

Temptation Gossip: Zach geeft duidelijkheid over Simone

08:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gianni en Melissa van Temptation Island verwachten eerste kind

Temptation Island is elke woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 5, of kijk alvast vooruit bij Videoland. Alle afleveringen van Temptation Gossip vind je hier.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!