Beeld © Koffietijd

Bridget Maasland hangt vlag buiten nu ze weer kan werken

27 mei 2020 15:53

De presentatrice staat te popelen om weer aan de slag te gaan. "Het was wel even een goede tijd voor bezinning en tot rust komen, daar heb ik goed gebruik van gemaakt. Maar nu heb ik weer heel veel zin om aan de slag te gaan”, vertelt Bridget Maasland (45) in 'Koffietijd'.

"Ik vind dat Vivienne het onwijs goed heeft gedaan"

De presentatrice moet er wel even aan wennen dat ze nu niet meer elke dag alleen met haar zoontje is, die sinds deze week weer halve dagen naar school gaat. In de tussentijd was het aan Bridget om haar grote vent alles te leren over breuken en het berekenen van oppervlaktes. "Dat was wel even pittig hoor", lacht ze. "Juf Bridget is net zo ongeduldig als Mees (…) hij neemt het ook niet zo makkelijk van zijn moeder aan."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes kan Bridget Maasland niet genoeg bedanken

Dit weekend moet Bridget zelf weer aan de bak, als presentatrice van RTL Boulevard. "Ik heb het gemist", zucht ze. "Maar we hadden twee corona-teams; één voor in het weekend en één voor door de week. Ik vind dat Vivienne het onwijs goed heeft gedaan en nu staat deze week Marieke er - we pakken het oude schema op - en ben ik er zaterdag weer."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes en Bridget Maasland nog altijd dikke maatjes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!