Beeld © KRO NCRV

Annemiek uit BzV geeft update over relatiestatus

28 mei 2020 15:53

Het lijkt erop dat boerin Annemiek, bekend uit het meest recente seizoen van 'Boer zoekt Vrouw', toch aan de man is gekomen. Na de show heeft ze opnieuw tientallen berichten gekregen van geïnteresseerde mannen, vertelt ze aan de programmamakers.

"Hij is heel grappig"

De mailbox van Annemiek is overvol. Ze heeft wel negentig mails ontvangen. "Dat is echt bizar. Bizar veel", zegt ze op de site van Boer zoekt Vrouw. Tijd om ze allemaal te lezen, heeft ze nog niet gehad. En ook haar dyslexie helpt niet echt mee. "Ik lees heel erg langzaam."

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Annemiek uit BzV zorgt voor verwarring bij volgers

Toch denkt Annemiek wel dat er een geschikte liefdespartner tussen zit, ondanks dat ze dus nog niet alles heeft gelezen. "Ik heb al wel wat gespot, natuurlijk", zegt ze. "Laten we zeggen dat ik leuk contact heb met iemand. Hij is heel grappig." Het lijkt er dus op dat dat de goede kant op gaat.

Wel heeft Annemiek besloten om het een stuk rustiger aan te doen dan tijdens het programma. "Ik denk dat ik nu eerst gewoon maar eens contacten maak. Een gesprekje en dan eens kijken of ik op date wil. Niet direct een date afspreken", aldus Annemiek.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Annemiek uit BzV: 'Familie vond haatreacties verschrikkelijk'

Ook boer Geert kon de liefde niet vinden in Boer zoekt Vrouw, maar was ná de datingshow wel succesvol in de liefde. In Ingrid heeft hij de 'wauw-factor' gevonden. In de video hieronder vertelt het stel over hoe ze elkaar hebben ontmoet.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!