Beeld © RTL

Fans van GTST hoeven favoriete soap deze zomer niet te missen

28 mei 2020 20:34

De laatste aflevering van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' van dit seizoen is een feit. Maar dat betekent niet dat je je favoriete soapacteurs de aankomende maanden hoeft te missen. Om de zomer te overbruggen gaat 's Neerlands langstlopende soap een speciale samenwerking aan met RTL Boulevard en presenteren: 'Goede Tijden, Zomer Tijden'.

Zijn Valentijn en Amelie de dupe geworden van de vete tussen Ludo en Richard? En hoeveel verder gaan Ludo en Richard nog voor het schilderij? Vanavond eindigde het 30e seizoen met een spannende aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Pas na de zomer wordt bekend hoe het de Meerdijkers in deze benarde posities vergaat. Maar er is goed nieuws: vanaf vrijdag 5 juni kom je met Goede Tijden, Zomer Tijden weer wekelijks aan je trekken bij RTL Boulevard, GTST.nl en Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Alkan Çöklü onthult details over GTST-cliffhanger

Presentatrice Froukje de Both ontvangt in Goede Tijden, Zomer Tijden elke week één van de acteurs van de huidige cast samen met een oudgediende. Zo zijn onder anderen Marly van der Velden, Ferry Doedens, Fajah Lourens, Inge Ipenburg, Dorian Bindels en Jim Geduld te gast. Samen bespreken ze memorabele scènes van de afgelopen 30 jaar, geven ze spannende spoilers over wat hun personages in het nieuwe seizoen te wachten staat én komt ook het dagelijks leven van de acteurs aan bod.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

GTST-zomercliffs die in je soapgeheugen gegrift staan

Het 31e seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 31 augustus elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.00 uur bij RTL 4. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!