Beeld © ANP

Rob Verlinden over tv-exit: 'Ik móést van tv'

29 mei 2020 04:57

Rob Verlinden (69) moest twee jaar geleden afscheid nemen van zijn tv-programma 'De Grote Tuinverbouwing'. Dat was achteraf gezien een goede beslissing van SBS6, zo vertelt de hovenier vrijdag in 'De Telegraaf'.

"Als ik nu beelden terugkijk, dan schaam ik me dood"

"SBS6 trok de stekker eruit toen de producent van De Grote Tuinverbouwing vertelde dat het zo niet meer langer ging. Achteraf was die beslissing de juiste, het was immers niet meer om aan te zien", stelt de tuinman, die aan de ziekte van Parkinson lijdt. "Als ik nu beelden terugkijk, dan schaam ik me dood. Ik was niet meer die flamboyante, energieke, vrolijke presentator van weleer. De energie was op en ik was een wrak geworden. Logisch dat ze me van de beeldbuis hebben gehaald."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Verlinden weer vrijgezel

Na een zware hersenoperatie afgelopen september gaat het een stuk beter met de televisietuinman. "Ik tril niet meer, kan fatsoenlijk praten én loop niet meer zo krom als een Quasimodo." Een terugkeer naar de tv zit er echter niet meer in. "Ik word deze zomer zeventig jaar en heb geen ambities meer om tv-programma’s te maken. De komende jaren ga ik vooral volop genieten", aldus Rob.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rob Verlinden woog nog maar 59 kilo

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!