Beeld © SBS / Lange Leve de Liefde

Tweede seizoen Lang Leve de Liefde start sneller dan je denkt

29 mei 2020 15:05

Dat daten tijdens de coronacrisis gewoon mogelijk is bewijst het SBS-programma ' Lang Leve de Liefde'. De zender heeft nog eens 103 afleveringen van het bijzondere datingprogramma besteld. Dat meldt 'Televizier'.

"We hebben een goede en effectieve manier gevonden om het programma te produceren"

Productiemaatschappij ITV, die het programma maakt, laat weten dat de liefde niet te stoppen is: "We hebben een goede en effectieve manier gevonden om het programma te produceren, waardoor we door kunnen draaien tijdens de lockdown terwijl de belangrijkste elementen van het programma in stand blijven."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Roy Donders geeft liefde nieuwe kans in datingprogramma

In Lang Leve de Liefde maken singles een serieuze kans op langdurig liefdesgeluk door direct te gaan samenwonen op de eerste date. De stelletjes verblijven minstens 24 uur samen in een prachtig verblijf dat voorzien is van alle luxe. Tijdens de unieke slow date, die maximaal vijf dagen kan duren, leren de singles elkaar op een nieuwe manier kennen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cemal geeft opheldering over deelname aan realityprogramma's

Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 20:00 uur te zien bij SBS6. De nieuwe reeks start op 10 augustus, direct na het einde van seizoen 1.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!