Beeld © KRO-NCRV

Boer Aad is acht jaar na dramatische logeerweek gelukkig in liefde

29 mei 2020 18:53

De liefde gaat niet altijd over rozen en zeker niet in het geval van bloemenkweker Aad. Hij deed in 2012 mee aan ‘Boer zoekt Vrouw’ en zijn logeerweek deed flink wat stof opwaaien. Inmiddels is Aad al enige tijd gelukkig in de liefde, maar niet met zijn BzV-match.

"Vanaf dat moment zijn we elkaar blijven zien"

Aad kreeg tijdens zijn deelname al zeer snel de bijnaam Dict-aad. Dit had alles te maken met zijn zeer gestructureerde levensstijl, maar het was vooral zijn logeerweek die fans op het puntje van hun stoel liet zitten. Aad was er namelijk al zeer snel uit en kon zijn gevoelens niet langer voor zich houden. Hij was gevallen voor Jeannet en stuurde destijds Ina en uiteindelijk ook Linda naar huis.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Milou uit Boer zoekt Vrouw bewijst geboren boerin te zijn

Maar het vertrek van Ina ging niet zonder slag of stoot. “Je bent niet goed bezig. Je maakt een hele grote fout”, vertelde ze Aad. “Onbegrijpelijk. Jeannet is echt niet liefdevol.” Dat hij een verkeerde keuze maakte, blijkt wel want de relatie van Aad en Jeannet bleek van korte duur.

In de komende special van Boer zoekt Vrouw blijkt dat de relatie op de klippen is gelopen en dat Aad weer door de brieven is gaan snuffelen. Nu heeft hij al vijf jaar een stabiele relatie met Ingrid. “Ik voelde dat ‘ie wederzijds was. Dus nog voordat we elkaar in levende lijve gesproken hadden. Hij keek naar mij, ik keek naar hem, en dacht: Dit is goed. Vanaf dat moment zijn we elkaar blijven zien”, zo vertelt ze in een preview van de aflevering van zondag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boer Geert uit BzV heeft Ingrid alweer gedumpt

Boer Zoekt Vrouw Special is zondagavond te zien om 20:20 uur op NPO 1

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!