Beeld © Netflix

'Lucifer-acteur tekent bij voor zesde seizoen van serie'

30 mei 2020 16:01

Het begint er steeds meer op te lijken dat 'Lucifer' tóch terugkeert voor een zesde seizoen bij Netflix. En dat kan natuurlijk niet zonder hoofdrolspeler Tom Ellis (41), die nu heeft bijgetekend, meldt 'Deadline.'

Lucifer-fans kunnen opgelucht ademhalen. Netflix zou niet alleen de serie hebben vernieuwd voor een zesde seizoen, maar hoofdrolspeler Tom Ellis is ook on board. De Amerikaanse site Deadline meldt dat Netflix eindelijk groen licht heeft gekregen om een nieuwe reeks te maken. De onderhandelingen met Tom zouden echter wel 'lang en moeilijk' zijn geweest, maar daar zijn ze toch uitgekomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

We kunnen 'zeer snel' genieten van nieuw seizoen Lucifer

De serie is gebaseerd op de gelijknamige strip Lucifer, waarin de zogenoemde Prince of Darkness besluit de hel te verruilen voor Los Angeles. Hier helpt hij de politie bij het oplossen van misdaden. Het is al de tweede keer dat de show toch besluit door te gaan. Eerder gebeurde dit al na drie seizoenen, toen Lucifer werd gecanceld door de zender Fox, maar daarna nieuw leven werd ingeblazen door Netflix. Binnenkort verschijnt het vijfde seizoen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!