Beeld © Instagram @loveislandrtl

Love Island-reünie lijkt te komen, maar van Floor hoeft 't niet

02 juni 2020 17:31

Fans wachten al sinds de laatste aflevering van 'Love Island' op een reünie. Volgens winnares Floor komt die wens zeer binnenkort in vervulling. Dat vertelt ze op haar YouTube-kanaal.

"Ik heb er niet zo veel behoefte aan en weet ook niet wat ik moet zeggen"

Een Love Island-reünie staat al langere tijd op de planning, maar het coronavirus gooide roet in het eten. "Er komt waarschijnlijk wel een reünie. Maar we weten nog niet wanneer, want het was nu allemaal anders omdat iedereen thuiszit. Ik denk dat we dat later nog horen", zegt Floor nu.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Realitysterren Yasmine (EOTB) en Martin (Love Island) uit elkaar

De reünie bezorgt haar overigens wel de zenuwen, want ze heeft Daniël - haar lief in de villa -  al maanden niet meer gezien of gesproken. "Ik heb er niet zo veel behoefte aan en weet ook niet wat ik moet zeggen", aldus Floor.

Ook de andere Islanders heeft ze niet veel gezien, maar volgens de realityster spreken ze elkaar zo nu en dan nog via de app. "Ik heb er niet zo'n zin in eerlijk gezegd", vertelt ze over een eventuele ontmoeting. "De mensen die ik zie en spreek, zie en spreek ik toch wel. En de andere niet…" 

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Nog even geduld! Verse afleveringen Love Island onderweg

Krijg je geen genoeg van al dat drama? Bekijk dan ook onze online serie Temptation Gossip. Hier vertellen de kandidaten alle ins en outs over Temptation Island en reageren ze op de laatste roddels. Bekijk de laatste aflevering met Zach hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!