Beeld © GTST

Keert Martine Hafkamp ooit nog terug in GTST?

5 juni 2020 18:16

In 'Goede Tijden, Zomer Tijden' stelt presentatrice Froukje de Both dé vraag waar heel wat kijkers het antwoord op willen: gaan we Martine Hafkamp ooit nog terugzien? Inge Ipenburg geeft Froukje het verlossende antwoord.

"Ik denk dat sommige dingen gewoon op en klaar zijn"

Goede Tijden, Zomer Tijden: Zien we Martine Hafkamp ooit terug?

12:45

Inge Ipenburg vertrok in 2017 uit de serie, toen haar alter ego Martine Hafkamp zich uit een helikopter liet vallen. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van de überbitch. Toch hopen heel wat fans dat ze Martine ooit nog gaan terugzien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bloeit de liefde tussen Nina en Bing in GTST weer op?

Inge geeft aan alleen nog in de allerlaatste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden terug te willen keren. “Ik denk dat sommige dingen gewoon op en klaar zijn. Laten we zeggen: als GTST ooit ophoudt te bestaan, en ik hoop dat dat de eerstkomende 20 jaar niet gebeurt, dan wil ik wel in die laatste scène.”

Goede Tijden, Zomer Tijden is gedurende de zomerstop iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl, GTST.nl en bij RTL XL. Ook zal de reeks vanaf 12 juni te zien zijn bij Videoland. Dan zullen zowel de eerste als de tweede afleveringen te zien zijn. Goede Tijden, Zomer Tijden wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zien we Ludo Sanders na de zomer mét baard in GTST?

In de tweede uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Dorian Bindels en Jim Geduld te gast. Hierin praten de soap-acteurs onder andere over het ontstaan van de romance tussen Dorian en zijn GTST-collega Bertrie Wierenga en over het gedwongen vertrek van Jim.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!