Inge Ipenburg: 'Ik werd zelfs in bed Martine Hafkamp genoemd'

07 juni 2020 12:03

Inge Ipenburg en Martine Hafkamp, de twee lijken onafscheidelijk van elkaar. In een nieuwe 'Goede Tijden, Zomer Tijden’ vertelt Inge dat ze zelfs tussen de lakens nog aan haar alter ego werd herinnerd.

"Toen ik aan de serie begon, was mijn relatie net uit"

“Toen ik aan de serie begon, was mijn relatie net uit. Dus ik ging lekker op stap. Maar ga maar eens als Martine Hafkamp, ik was begin dertig, lekker uit”, zo vertelt ze. Volgens haar werkte haar bekendheid niet altijd in haar voordeel. “Zodra ze een slok op hadden, dan wilden ze die macht van Martine Hafkamp breken. Ik ben ook wel eens per ongeluk Martine genoemd in plaats van Inge”, lacht ze.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bloeit de liefde tussen Nina en Bing in GTST weer op?

Goede Tijden, Zomer Tijden is gedurende de zomerstop iedere vrijdag te zien op RTLBoulevard.nl, GTST.nl en bij RTL XL. Ook zal Goede Tijden, Zomer Tijden vanaf 12 juni te zien zijn bij Videoland. Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door Perfectly Basics.

Alles van Goede Tijden, Zomer Tijden kun je hier zien.

In de tweede uitzending van Goede Tijden, Zomer Tijden zijn Dorian Bindels en Jim Geduld te gast. Hierin praten de soap-acteurs met Froukje de Both onder andere over het ontstaan van de romance tussen Dorian en zijn GTST-collega Bertrie Wierenga en over het gedwongen vertrek van Jim.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Keert Martine Hafkamp ooit nog terug in GTST?

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!