Beeld © Het Perfecte Plaatje

Déze BN'ers doen mee aan nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

09 juni 2020 19:01

Niet acht, maar tien bekende Nederlanders staan in de startblokken voor een gloednieuw seizoen van 'Het Perfecte Plaatje'. Wie kan zich in het rijtje van Humberto Tan, Estelle Cruijff, Patty Brard en Jamie Westland voegen en zich de winnaar van ‘Het Perfecte Plaatje’ 2020 noemen?

"Ik kijk uit naar de verrichtingen, de missers én de pareltjes van een wederom verrassende en gevarieerde groep deelnemers"

Onder leiding van Tijl Beckand voeren Raymond van Barneveld, Bibi Breijman, Janny van der Heijden, Stefano Keizers, Victoria Koblenko, Soy Kroon, Bert van Leeuwen, Patricia Paay, Art Rooijakkers en Miljuschka Witzenhausen de meest uiteenlopende opdrachten uit om zo te laten zien dat zij de mooiste foto’s kunnen maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

William Rutten stuit op verloren Queen-negatieven

Tijl: "Een vijfde seizoen kunnen maken van één van de leukste programma’s die er zijn is een groot plezier en een nog grotere eer! Ik kijk uit naar de verrichtingen, de missers én de pareltjes van een wederom verrassende en gevarieerde groep deelnemers."

Ook dit seizoen worden alle foto’s met een scherp oog beoordeeld door celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll. Zij worden iedere week bijgestaan door wisselende gastjuryleden met hun eigen expertise die de deelnemers gaan helpen met nuttige tips en tricks.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zoon Tijl Beckand lag in ziekenhuis na coronabesmetting

De opnames van Het Perfecte Plaatje starten deze maand en zal dit najaar te zien bij RTL 4.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!