Beeld © Arnout Bracke

Geen geluk in de liefde? Dan is Love Island op zoek naar jou

11 juni 2020 12:43

Ben jij klaar om het single-leven achter je te laten, maar lukt het maar niet om de ware te vinden? Dan is 'Love Island' wellicht iets voor jou. Geef je snel op en wie weet vertrek jij binnenkort naar een zonovergoten eiland om daar de tijd van je leven te hebben.

Vandaag werd duidelijk dat er mogelijk een nieuw seizoen van de realityserie komt als de situatie rondom de huidige coronacrisis ongewijzigd blijft. Er zullen weer veel vrijgezellen naar de luxueuze villa in Gran Canaria gestuurd worden en jij kunt daar één van zijn. Wel moet je single zijn (logisch), tussen de 20 en 30 jaar oud en ervan dromen om de ware liefde te vinden. 

Verder wil het programma weten waar je naar op zoek bent, hoe je woonsituatie er momenteel uitziet en wordt er gevraagd je liefdesleven bloot te geven. Heb je bijvoorbeeld al kinderen of ben je zelfs al eens getrouwd geweest? Daarnaast moet je ook doorgeven hoe je ideale partner eruit ziet en tot slot wordt er ook nog gevraagd naar een aantal foto’s, het liefst in badkleding.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Opnames nieuw seizoen Love Island gaan waarschijnlijk wél door

Momenteel is de producent, ITV Studios Netherlands, samen met zenders RTL en VIJF (uit België) in overleg met de maatregelen die getroffen zullen worden tijdens de opnames. Zo zullen kandidaten die zich opgeven meerdere keren worden getest of zij het coronavirus hebben. Als alle deelnemers coronavrij de villa intrekken, zullen ze gezien worden als één huishouden en hoeven ze dus geen afstand te bewaren.

Hoewel dus nog niet helemaal zeker is of het programma inderdaad terug kán keren, staan de opnames wel alvast gepland. In het inschrijvingsformulier staat duidelijk aangegeven dat je beschikbaar moet zijn tussen augustus en oktober.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-reünie lijkt te komen, maar van Floor hoeft 't niet

Heb jij zin om volledig coronaproof de zoektocht naar de ware liefde aan te gaan? Aanmelden kan hier.

In Love Island is soms niets wat het lijkt. Koppels worden naar huis gestuurd, sommige Islanders komen weer terug en dan is er ook nog de nodige hoeveelheid drama. Dit zijn de vijf beste momenten uit Love Island.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!