Beeld © Jean-Pierre Fourie

Begeerde Gaby Blaaser hint op goede afloop De Bachelorette

12 juni 2020 16:31

De actrice slash influencer is helemaal klaar met haar roerige liefdesleven. In Zuid-Afrika gaat een groep vrijgezelle mannen de strijd met elkaar aan om het hart van de sexy Gaby Blaaser (34) te veroveren. Of ze Mr. Right gevonden heeft? "Meedoen aan 'De Bachelorette' was beter dan ik had gedacht en verwacht", geeft ze een tipje van de sluier in 'Grazia'.

"Ik geloof absoluut dat je op deze manier liefde kunt vinden"

Volgens Gaby is het programma zeker zinvol geweest. "Ik heb mooie dates gehad, emotionele dates, liefdevolle dates en heel erg gelachen en genoten", vertelt de fitte Gaby. Hoewel de actrice bang was in het diepe te springen, is dat volgens haar helemaal goedgekomen. Gaby: "Ik wist zelf helemaal niks van tevoren. Dat is niks voor mij, want ik moet altijd alles weten. Maar op een gegeven moment dacht ik: ik ga er gewoon heen en ik laat alles los."

"Nu moet ik ook zeggen: we hadden een heel fijne crew en je bent daar allemaal met één doel. Ik heb Nederland heel erg losgelaten en ben er helemaal ingedoken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Boy uit de Bachelorette niet over z'n dochter wil praten

De reis leerde haar ook meer over zichzelf. "Ik ben erachter gekomen dat ik heel goed kan daten. Ik dacht altijd dat ik daar slecht in was, maar dat was meer omdat ik er nog niet aan toe was", vertelt Gaby aan het tijdschrift. "Het is voor mijn persoonlijke groei heel goed geweest om mee te doen. Ik vond het spannend om mijn masker te laten vallen, omdat ik altijd zelf bepaal hoe ik word gezien. Dat is gelukt en heeft me echt een rijker mens gemaakt."

Of ze ook liefde heeft gevonden? Daar mag ze nog niks over zeggen, maar volgens de blondine kun je ábsoluut de liefde vinden via een datingprogramma. Ze heeft in ieder geval genoeg harten gebroken: "Dat is hoe het gaat in de liefde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Witte roos verzilverd in De Bachelorette, maar werkt het?

Iedere woensdag bekijk je de nieuwste aflevering van De Bachelorette op Videoland. Maar is iedereen eigenlijk wel eerlijk over zijn deelname? Over de oprechtheid van een aantal mannen wordt getwijfeld...

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boy uit De Bachelorette doet bijzondere onthulling aan Gaby

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!