Beeld © Omroep MAX

Martine van Os ziet We Zijn Er Bijna-wintereditie wel zitten

13 juni 2020 16:59

Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat enorm veel programma's niet door konden gaan met filmen. Eén daarvan is 'We zijn er bijna', waar Martine van Os (63) de presentatie van doet. Ook al is het een mokerslag dat het niet doorgaat, ziet ze een wintereditie al helemaal voor zich.

"Op die manier kan iedereen toch een beetje het vakantiegevoel in huis halen"

In We zijn er bijna doet Martine verslag van de kampeeravonturen van vakantiegangers. Tezamen gaan ze op ontdekkingstocht door nieuwe gebieden en tussendoor vertellen ze over hun leven. De zomervakantie die Martine doorbrengt met de kampeerders kan helaas niet doorgaan dit jaar. En toch ziet ze licht aan het einde van de tunnel. "Misschien is het wel een keer leuk om een winterversie te maken", vertelt ze aan De Telegraaf

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Martine van Os: 'We zijn er bijna is succes door deelnemers'

Volgens Martine liggen 'alle schema's nu overhoop' en is ze er dus nog niet zeker van of het doorgaat. "Ik vraag me ook af of dat haalbaar is. Het is ook echt zo’n zomerprogramma", stelt ze. Voor de presentatrice betekent dat niet dat ze zonder programma zit. "Sybrand en mij werd gevraagd in de crisis zeven weken langer door te gaan dan eigenlijk de bedoeling was", vertelt ze over Tijd voor MAX. "Het is anders werken dan wanneer je op reis bent, maar het is zeker ook heel waardevol om te doen." Bovendien kunnen de fans alsnog genieten van We zijn er bijna, want Omroep MAX zendt de herhalingen vanaf 22 juni weer uit. "Op die manier kan iedereen toch een beetje het vakantiegevoel in huis halen."

Blik terug op het vorige seizoen van We zijn er bijna in de video hieronder. 

Martine van Os is terug met We zijn er Bijna

06:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!