Beeld © CBS

Ed Westwick hint op groot Gossip Girl-nieuws

15 juni 2020 12:30

Gossip Girl-fans zijn al tijden in afwachting van een mogelijke reboot of überhaupt een teken van leven over de serie. Gelukkig weet acteur Ed Westwick de fans weer helemaal op het puntje van hun stoel te krijgen.

"Ik heb iets voor jullie. Hint: xoxo"

Nu de langverwachte spin-off van Gossip Girl nog even op zich laat wachten, smachten fans naar nieuwe content. Het lijkt erop dat Ed Westwick, die rol van Chuck Bass op zich nam in de serie, met groot nieuws komt. Op Instagram deelt hij een zwart beeld met de letters xoxo in het roze geschreven. Bij de foto schrijft hij: ‘Ik heb iets voor jullie. Hint: xoxo’.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Uitgestelde Gossip Girl spin-off is slecht nieuws voor fans

Het kiekje kan rekenen op vele enthousiaste reacties. ‘Hey upper east siders. Het ziet er naar uit dat Chuck nieuws heeft dat niemand zag aankomen’, schrijft een van de fans geheel in stijl van  Gossip Girl. ‘Ik weet niet wat er gebeurt, maar ik ben enthousiast’, is een andere reactie.

Na zes seizoenen kwam er in 2012 een einde aan de populaire serie. Ook een mogelijke spin-off laat nog even op zich wachten. Zo is deze uitgesteld tot 2021 in verband met het coronavirus. De nieuwe serie speelt zich acht jaar na het origineel af en laat zien hoe het tienerleven in de Amerikaanse miljoenenstad het afgelopen decennium is veranderd. Kristen Bell keert terug als de mysterieuze verteller maar verder ziet een groot deel van de cast er anders uit. Zo krijgt Emily Alyn Lind een van de hoofdrollen en zijn ook Tavi Gevinson, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat en Zion Moreno te zien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oude bekende keert terug in nieuwe Gossip Girl-serie

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!