Beeld © Videoland / De Bachelorette

Rozenceremonie in De Bachelorette krijgt onverwachte twist

17 juni 2020 07:24

De strijd om het hart van bachelorette Gaby Blaaser (34) wordt elke week weer een beetje feller. Daarom moet de influencer harde keuzes maken en dat zorgt voor klamme handjes tijdens de zenuwslopende rozenceremonie.

"Er zijn er ook een aantal waarvan ik weet: het zit er gewoon niet in"

In de vorige aflevering was daar dan toch eindelijk de langverwachte date van 'witte roos' Jordy en Gaby. Hij pakte flink uit, wat hem een roos opleverde. Mischa wist de fitgirl helaas niet te overtuigen en moest het veld ruimen, volledig tegen zijn eigen gevoelens in.

Na zijn vertrek dingen nog tien vrijgezellen om de hand van Gaby, al is kapper Chester niet zo zeker van zijn zaak. Hij twijfelt aan zijn gevoelens. "Als ik het gevoel heb dat ik niet de liefde van haar leven ben zou ik hier zijn voor lust of faam. En dat ben ik niet”, lucht hij zijn hart bij Andreas. Bij zijn ex wist hij meteen dat het goed zat, maar over gevoelens voor Gaby is hij onzeker.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Begeerde Gaby Blaaser hint op goede afloop De Bachelorette

Ook Richie begint steeds meer te twijfelen of hij wel het avontuur moet doorzetten, aangezien hij nog steeds niet op date is geweest met de blondine. Als presenter Rick Brandsteder de bachelorette even apart neemt, wordt al snel duidelijk hoe ze denkt over een aantal heren en blijkt dat Richie niks te vrezen heeft. "Er zijn een aantal waarmee ik het uit wil zoeken en een aantal niet”, opent Gaby haar hart. "Er zijn er ook een aantal waarvan ik weet: het zit er gewoon niet in." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chester uit De Bachelorette verandert z'n look drastisch

Gaby vertelt tijdens de rozenceremonie dan ook dat ze meer de focus wil leggen op de mannen die ze écht beter wil leren kennen. Daarom gaan er deze keer niet één, maar twee mensen naar huis: Andreas en Chester. "Ik ben ervan overtuigd dat jullie ooit de ware liefde zullen vinden, maar in mijn hart weet ik dat ik dat niet ga zijn (…) Chester voelt een beetje als mijn kleine broertje: er daar kun je niet verliefd op worden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Boy uit de Bachelorette niet over z'n dochter wil praten

Iedere woensdag zie je de nieuwste aflevering van De Bachelorette bij Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!