Beeld © Getty Images

Gwen Stefani blijft trouw aan John de Mol

17 juni 2020 05:05

Gwen Stefani (50) neemt in het komende seizoen weer plaats op een van de draaistoelen van de Amerikaanse versie van 'The Voice'. Het is de vijfde keer sinds 2014 dat de zangeres een van de coaches van het programma is.

In de VS worden doorgaans twee seizoenen per jaar uitgezonden van de door John de Mol bedachte talentenjacht. Naast haar vier eerdere jurybeurten was Stefani ook nog twee seizoenen adviseur voor de jonge zangtalenten die aan het programma meedoen. Haar partner Blake Shelton is al sinds de Amerikaanse start van het programma in 2011 een van de vaste coaches.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen Stefani staat in haar recht

In een Instagrampost laat Stefani dinsdag weten niet te kunnen wachten om weer aan de slag te gaan voor The Voice. In het aankomende negentiende seizoen worden de zangeres en Shelton bijgestaan door Kelly Clarkson en John Legend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen Stefani denkt non-stop aan huwelijk met Blake

Ook in Nederland is de zangwedstrijd populair, er is zelfs een kinderversie. Dax won =The Voice Kids 2020 en wij gingen bij hem langs om te kijken hoe het met de kersverse winnaar gaat en wat zijn toekomstplannen zijn.

Zo ziet de toekomst van The Voice Kids-winnaar Dax eruit

03:41

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!