Beeld © MTV

Lynn en Romey van EOTB geven tekst en uitleg over 'orgiepaleis'

17 juni 2020 11:33

Kijkers van het laatste seizoen 'Ex On The Beach' zijn de entree van Romey vast nog niet vergeten. De ex van Lynn begon met de inmiddels fameuze woorden: "Is het hier ook zo'n orgiepaleis?" Maar wát bedoelt hij daar precies mee? De twee geven nu tekst en uitleg.

"Vertel, wat voor plek is dat?"

Famke Louise gaat in de nieuwste aflevering van Wat gebeurde er Next? er met een gestrekt been in. Ze stelt de vraag waar menig kijker van het MTV-programma nog steeds het antwoord niet op weet. "Jullie kennen elkaar natuurlijk van het 'orgiepaleis'. Vertel, wat voor plek is dat?"

Lynn vertelt vervolgens dat het niet zoveel voorstelt. Net zoals in het laatste seizoen van Ex On The Beach is er van een orgie in 'het paleis' geen sprake. "De WhatsApp-groep heette gewoon zo", verklaart ze zich nader. "Ik wist niet wat me overkwam", legt Romey verder uit. "Ineens werd ik toegevoegd, dus ik kijken: zie ik allemaal namen van meiden, enzo." Maar daar blijft het dan ook bij.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lynn uit Ex on the Beach doet schokkende onthulling over Robin

Onlangs deed Lynn nog een boekje open over haar deelname aan het programma. Robin zou de boel flink bedonderd hebben door mee te doen, terwijl hij al een relatie had vóór hij op het strand aanspoelde. Ook in Temptation Island werden er een paar mensen flink belazerd. Daar weet deelnemer Zach alles van.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!