Beeld © RTL

Vanavond is Married at First Sight: Second Chance op televisie

22 juni 2020 16:03

Voor veel mensen was het een enorme domper dat 'Married at First Sight: Second Chance' in eerste instantie alleen op 'Videoland' verscheen. Heb jij het avontuur van Marcel, Milly en Maxim nou gemist? Dan kun je je hart ophalen, want vanaf vanavond komt het programma alsnog op televisie.

In Married at First Sight: Second Chance doen oud MAFS-kandidaten Milly, Marcel en Maxime een nieuwe gooi naar de liefde. De eerste keer bleek de ware liefde niet voor hen weggelegd, maar nu gaan ze dus alsnog op zoek naar die éne speciale partner.

Dat doen ze wederom met behulp van experts. Het grote verschil zit hem deze keer in het feit dat er niet één potentiële partner is, maar er veel meer kandidaten zijn. Married at First Sight: Second Chance is vanaf 15 juni te zien op RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Zin in een avontuur? Dan zoekt Married at First Sight jou

Eén van de meest spraakmakende kandidaten van het afgelopen seizoen van MAFS was Henk. Hij werd gekoppeld aan Chantal, maar dat liep niet goed af. Inmiddels heeft hij een nieuwe liefde. Daar vertelt hij over in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!