De Bachelorette aflevering 6 Beeld © RTL

Gespot! Deze Bachelorette-kandidaat zit op een datingapp

22 juni 2020 16:33

Een oplettende kijker van 'De Bachelorette' kwam ineens een bekend koppie tegen op de datingapp Bumble. Het was een van de jongens uit de harem van Gaby Blaaser in de datingshow. Betekent dit dat deze jongen het hart van Gaby niet heeft weten te veroveren?

Let op: dit artikel bevat spoilers over aflevering 6.

Kandidaat Kasper werd door een kijker gespot op datingapp Bumble. Het lijkt er dus op dat de goedlachse Tukker nog steeds hartstikke single is en dat het met Gaby niks is geworden. Natuurlijk zou het ook kunnen gaan om een nepaccount, maar de kans is groot dat Kas zelf ook weer op zoek is naar een leuke dame.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kasper klapt uit de school over De Bachelorette

In de vorige aflevering van De Bachelorette was te zien dat Gaby en Kasper samen een romantische date hadden, maar dat deze letterlijk in het water viel. Hun romantische lunch tussen de olifanten werd gecanceld waarna ze samen voor de regen moesten schuilen op een bankje, wat misschien wel nóg romantischer was. Kas zag zijn kans en ging voor een kus, maar zijn poging werd niet beantwoord door Gaby. Au!

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Oeps: dit foutje in De Bachelorette gaat het internet over

Hoewel een hoop mannen al kriebels voelen voor Gaby, was dat bij Chester nog niet het geval. Je ziet het in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!