Beeld © Veronica

Twitter barst los door beladen gesprek in Veronica Inside

22 juni 2020 21:13

De uitzending van 'Veronica Inside' van vanavond was er één als geen ander. De hele show ging over de rel die de afgelopen week tot stond kwam. Johan Derksen (71) deed daarin een vermeende racistische uitspraak over Akwasi (32).

"Wat een chaos"

De kijkers thuis gaan via Twitter helemaal los over de discussie die aan tafel wordt gevoerd, waarbij presentator Wilfred Genee overigens Johan stevig aan de tand voelt. Te gast zijn advocate Natacha Harlequin en ex-profvoetballer Dries Boussata.

'Arme Derksen. Moet zich tegenover de anderen én Genee verdedigen voor een flauwe grap. Grap. Verdedigen. Voor. Een. Grap', schrijft iemand op Twitter.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Ronnie Flex uit felle kritiek op heren van Veronica Inside

Johan lijkt niet veel toe te geven. Hij noemt zijn eigen 'grap' over Akwasi wel 'fout', maar neemt weinig gas terug. Dat valt bij sommige kijkers ook niet goed. 'Er wordt een poging gedaan tot discussie, Derksen toont weinig vermogen daartoe.' Iemand anders zegt: 'Ik heb nog geen sterk argument van je gehoord, Johan.'

 

Uiteindelijk belandt de discussie op een ogenschijnlijk doodlopend pad waarbij meerdere mensen door elkaar heen praten. 'Wat een chaos', schrijft iemand op Twitter. Iemand anders denkt dat het een nobele zet is om de discussie in Veronica Inside aan te gaan, maar dat het er simpelweg niet de plek voor is. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Akwasi lacht om boycot voetballers Veronica Inside

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!