Beeld © RTL

Miljuschka deelt het recept van haar friszure rabarbertaart

25 juni 2020 11:14

De vlag gaat bij Miljuschka uit als rabarber weer verkrijgbaar is in de Nederlandse supermarkten. De tv-kok tovert de roze stengels om tot een heerlijke taart. Dit zijn de ingrediënten.

Vanavond zie je in Miljuschka Kookt hoe je de taart bakt, maar hier vind je alvast wat je in huis moet halen:

  • 350 gr bloem
  • 1 tl bakpoeder
  • 1/2 tl zout
  • 225 gr suiker
  • 100 gr appelmoes
  • 250 ml Campina Biologisch karnemelk
  • 1 ei
  • 100 gr boter, gesmolten
  • 300 gr rabarber, in kleine stukjes gesneden
  • 1-2 el amandelschaafsel
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ouderwets lekker: Miljuschka's quiche en griesmeelpudding

Verder laat Miljuschka ook zien hoe je deze penne met geroosterde bloemkool op tafel tovert.

  • 1 bloemkool
  • 2-3 el olijfolie
  • 3 teentjes knoflook, gehakt
  • ½ tl rode chiliflakes
  • ½ tl zeezout
  • 300 gr penne
  • 2 teentjes knoflook
  • ¼ tl chiliflakes
  • 2 el olijfolie
  • 80 gr Parrano Snippers Robusto
  • 2 el geroosterde pijnboompitjes
  • 2 el verse peterselie, gehakt
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vandaag op Miljuschka's menu: knapperige gembervis

Miljuschka Kookt zie je elke werkdag om 17.30 uur bij RTL 4 of kijk je online.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!